Hoshizaki: al 70 jaar de ijsblokjesmakers expert

Hoshizaki is een bekend merk in de ijsmachine-industrie en produceert al meer dan 70 jaar haar bekende ijsblokjesmachine. Ze bieden een breed scala aan ijsmakers die tegemoet komen aan verschillende soorten bedrijven, van kleine cafés tot grote restaurants en hotels. Hier zijn enkele van de beste Hoshizaki ijsblokjesmakers op de markt op dit moment, samen met hun specificaties en functies:

Hoshizaki KM-1300SRJ – Dit is een ijsmaker met hoge capaciteit die tot 1300 pond ijs per dag kan produceren. Het is ontworpen om energie-efficiënt te zijn, met een CycleSaver ontwerp dat het energieverbruik tot 15% vermindert. Hij heeft ook een roestvrijstalen verdamper die bestand is tegen corrosie en roest. De KM-1300SRJ maakt gebruik van Hoshizaki's gepatenteerde CleanCycle24 systeem, dat de machine elke 24 uur automatisch spoelt om een schone ijsproductie te garanderen.

Hoshizaki KM-515MAJ – Dit is een middelgrote ijsmachine die tot 500 pond ijs per dag kan produceren. Hij heeft een duurzame roestvrijstalen buitenkant en een ingebouwd antimicrobieel middel dat de groei van bacteriën en andere micro-organismen remt. De KM-515MAJ heeft ook een CycleSaver ontwerp dat het energieverbruik tot 15% vermindert. Hij heeft een eenvoudig te reinigen luchtfilter dat zonder gereedschap kan worden verwijderd.

Hoshizaki AM-50BAJ – Dit is een compacte ijsmaker voor onderbouw die perfect is voor kleine bedrijven of thuisgebruik. Hij kan tot 55 pond ijs per dag produceren en heeft een ingebouwde voorraadbak die tot 22 pond ijs kan bevatten. De AM-50BAJ heeft een roestvrijstalen buitenkant en een verwijderbaar luchtfilter voor eenvoudige reiniging. Hij heeft ook een naar voren gerichte verdamper waardoor hij gemakkelijk bereikbaar en te onderhouden is.

Hoshizaki KM-201BAH – Dit is een zelfstandige ijsmaker die tot 201 pond ijs per dag kan produceren. Hij heeft een ingebouwde voorraadbak die tot 80 pond ijs kan bevatten. De KM-201BAH heeft een roestvrijstalen buitenkant en een verwijderbaar luchtfilter voor eenvoudige reiniging. Hij heeft ook een naar voren gerichte verdamper, waardoor hij gemakkelijk te bereiken en te onderhouden is.

Hoshizaki DCM-270BAH-OS – Dit is een combinatie ijs- en waterdispenser die perfect is voor zelfbediening in restaurants, cafés of andere horecagelegenheden. Hij kan tot 282 pond ijs per dag produceren en heeft een ingebouwde opslagbak die tot 10 pond ijs kan bevatten. De DCM-270BAH-OS heeft ook een ingebouwde waterdispenser die zowel warm als koud water kan leveren. Hij heeft een roestvrijstalen buitenkant en een verwijderbaar luchtfilter voor eenvoudige reiniging.

Kortom, Hoshizaki biedt een verscheidenheid aan ijsmachines die geschikt zijn voor verschillende soorten bedrijven en toepassingen. Bij het kiezen van een ijsmachine is het belangrijk om rekening te houden met de capaciteit, energie-efficiëntie, duurzaamheid en onderhoudsgemak. Zoekt u meer modellen van Hoshizaki? Bekijk dan de website XXLhoreca.nl!